Masaj Reflexogen

 

Alături de starea de relaxare profundă pe care o oferă un masaj reflexogen, acesta oferă și stimularea organismului pentru o mai bună funcționare.

  • Tălpile noastre sunt precum o hartă a întregului organism, fiind conectate cu organele noastre. Fiecare organ fizic, are și o energie subtilă corespondentă în corpul eteric.
  • Alături de corpul fizic prin energiile subtile, masajul reflexogen lucrează și în corpul eteric. Corpul eteric este reprezentat de primul strat al aurei: Tălpile sunt conexiunea noastră directă cu pământul. Multe toxine rămân însă neeliberate, iar acestea se fac simțite în mod dureros la nivelul tălpilor.
  • Presarea anumitor puncte din tălpi ce corespund ~ aparatului locomotor, sistemului endocrin, limfatic, organelor ~ stimulează organismul pentru o mai bună funcționare.


Masaj Reflexogen în INGOLSTADT
O ședință durează cca. 30 minute
Preț/sesiune: € 35,-


Facelift Energetic

Fiecare pas pe care îl facem poate fi o binecuvântare sau poate aduce cu el un disconfort, fizic și/sau energetic.  Problemele fizice și/sau eterice pe care le simțim prin tălpile noastre, sunt de cele mai multe ori vizibile și pe chipul nostru.

  • Facelift Energetic este un MASAJ ENERGETIC FACIAL ce revigorează tenul feței, redându-i strălucirea și vitalitatea. Aduce o relaxare profundă la nivel fizic și lucrează în același timp la nivel subtil eliberând blocajele energetice. Aduce o revitalizare si reîntinerire a întregului organism.
  • Facelift Energetic/ INTINERIRE ENERGETICA in INGOLSTADT si/sau la DISTANTA
  • Sesiuni recomandate ~  câte 1 sesiune / luna timp de un an. După o pauza poți reîncepe o nouă serie de sesiuni.
  • * înscrieri prin Formularul de contact ~ plata pentru sesiunile la distanta se face prin Factura PayPal  ** Factura PayPal poate fi onorata direct prin contul de PayPal sau cu Cartea de Credit.


Durata: Sesiunea energetica durează cca 35 min.
Preț/Sesiune: € 92,-