Sesiuni de Terapii Energetice


~ sunt sesiuni prin care te reîntorci spre interiorul tău, într-un spațiu sacru plin de iubire și înțelegere. Un spațiu în care poți să te privești și să te observi pe tine, sufletul tău cu toate fațetele sale și cu întreaga experiență acumulată și integrată până acum. Este un spațiu de încredere și respect reciproc, un spațiu în care CREATIA se manifestă prin mesagerii săi aici pe pământ.

Sesiuni in prezenta, si/sau la distanta.

În ADN -ul nostru sunt stocate toate înregistrările genetice energetice ale străbunilor noștri. Energii precum sentimentul de rușine, vinovăție, mustrări de conștiință, creează fiecare moment al vieții noastre și felul cum noi ne simțim și trăim, relația noastră cu cei apropiați, cu cei din jurul nostru și chiar cu noi înșine. Prin toate aceste energii/emoții/tipare ne creăm de-a lungul anilor bariere, ziduri, care blochează și îngrădesc abilitatea INIMII noastre de a vibra pe energii de vibrații înalte, de a ne deschide în iubire și compasiune spre tot ceea ce ne înconjoară.Tehnicile lucrează la nivelul ADN-ului nostru, iar in cazul unei anumite situații de viata energia ajunge acolo unde este nevoie:

  • În cadrul sesiunilor energetice ai posibilitatea să eliberezi și să vindeci aceste energii reziduale, să privești și să trăiești propria-ți viată de la un nivel nou de conștiință, de eliberare și de vindecare.
  • Sa te deschizi spre o transformare interioară profundă, sa simți ca renaști și sa fii pregătit sa pornești pe un drum nou, într-o stare noua de conștiință.
  • Prin îmbinarea, țeserea energiei și a luminii  interiorul nostru se transformă, se revitalizează și se creează o stare de echilibru energetic, energia și lumina ajungând acolo unde organismul are nevoie de ea.

Tehnicile vindecătorilor Curanderos lucrează la nivelul ADN-ului nostru.Aceștia lucrează cu Geometria Sacră și Culoare, cu Energie și Lumină ~ sunt tehnici de vindecare, transmise in linie directă, neîntreruptă de către Vindecătorii mexicani Curanderos. Vindecătorii Curandero lucrează cu 144 de dimensiuni ~ Divine Intervention ~ pentru a  activa puterile de autovindecare ale persoanei, prin tehnici de curățare a câmpului energetic, a gândurile negative, vindecarea corzilor energetice, legăturilor energetice nefolositoare, detoxifierea energetică a organelor și curățarea energetică a metalelor grele din organism, pentru echilibrarea organismului la cele patru niveluri: fizic, emoțional, mental si spiritual.
° ° °
Sesiuni in prezentă, și/sau la distantă.
Data și Ora le vom stabili împreună.DIVINE INTERVENTION
CLEARINGS ADN
IDS
ROSE SIGIL
GHIZI SPIRITUALI
ANALIZA NUMELUI
GRID ENERGETIC